23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kød sælges som nyt op til fem gange

Når man som forbruger køber kød med hjem til aftensmaden, kan kødet være blevet forsøgt solgt i fire eller fem forskellige opskæringer.

Oksetern kan derfor sagtens været skåret af bøfferne, der blev forsøgt solgt dagen inden. Det skriver Søndagsavisen 10N.

Selvom der ikke er tale om sundhedsrisici, falder kvaliteten drastisk for hver opskæring.

Dansk Supermarked benytter sig ikke af mere en tre led ifølge kvalitetschef Jørgen Bentzen.

SuperBest bruger et ukendt antal led, og i en mail skriver kæden, at de følger fødevarelovgivningen sammen med interne retningslinjer.

Coop har maksimum tre led, og i en mail oplyser koncernen, at kunderne ikke skal være i tvivl om kvaliteten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web02